23/04/2018
Новини

Гордостта на Huawei е съвременният Nova 2 Plus

May 26th, 2017 by
facebooktwittergoogle_plus

Huawei се подготвя за утрешната презентация, когато ще покаже новите модели на Nova и Nova Plus. Не се очаква съществена промяна в дизайна, но хардуерът е съществено променен.
Компанията продължава развитието на мобилни устройства с двойни камери и прилага същото решение в новите Huawei Nova 2 и Nova 2 Plus. Първата информация за новите смартофони се появи в бенчмарка Geekbench, а днес се появиха снимки на Huawei Nova 2 Plus.

Качеството на фотографиите не е идеално, но се вижда двойната основна камера. Освен това, Huawei представи и тийзъри, посветени на предстоящата премиера, от които се вижда, че ще има корпуси със зелен и златист цвят.
Един ден преди презентацията е известно, че Huawei Nova 2 Plus е оборудван с 5,5-инчов дисплей и се базира на системата-върху-чипа Kirin 655 произвеждан чрез 16 нанометров технологичен процес с 8х Cortex A53 ядра в два клъстъра с различна тактова честота и интегрирания графичен ускорител Mali-T830 MP2 с работна честота 933 GHz. Смартфонът разполага с 4 GB оперативна памет и акумулаторна батерия с капацитет 3000 mAh. Устройството работи под управлението на операционната система Android 7.0 Nougat с фирмения потребителски интерфейс EMUI 5.

Предната камера е с резолюция 20 мегапиксела, а основната камера е съставена от два обектива и два фотосензора с резолюции 12 и 8 мегапиксела.Top